Начало За нас Партньори Клиенти Услуги Контакти
Продукти
Фискални Устройства
Изработка на печати
Баркод скенери
Компютри
Консумативи
Партньори

За нас

“Джиес Груп” ЕООД предлага цялостни решения за изграждане, инсталиране и поддръжка на касови системи.Техническите и функционални възможности на фирмата са съобразени с изискванията за обслужване на клиентите и за финансова отчетност в търговските обекти.

Развитието на пазара, желанието да отговори на растящите изисквания на клиентите и по-пълно удовлетворение на техните нужди стимулира фирмата да включи в предлаганите от нея стоки и услуги : касови апарати, електронни везни, компютри и компоненти, POS системи, баркод скенери, консумативи и аксесоари за предлаганите продукти, системи за видео-наблюдение, контрол на достъп, пожароизвестяване, софтуер за магазини и супермаркети, ресторантски софтуер, комплексна система за управление на хотели и други.

ДЖИЕС ГРУП ЕООД е упълномощен от „Държавна агенция за метрология и технически надзор” – ДАМНТН за сервиз на електронни касови апарати с фискална памет – ЕКАФП. Фирмата извършва всички регламентирани дейности според действащото законодателство за дейността –Наредба № Н-18 на МФ от 13.12.2006 г.вкл.изм.и доп.

Фирмата разполага с добре оборудвана сервизна база, позволяваща диагностика и ремонт на различни по сложност повреди. За почти всички произвеждани модели касови апарати, се поддържа голям набор от резервни части и възли. Сервизните техници притежават необходимите умения и опит, така че да осигурят качествено, бързо и коректно обслужване на клиентите – основен приоритет на фирмата.

Във фирмата е въведена компютърна програма за административно и сервизно обслужване на клиентите, улесняваща попълването и изготвянето на документи касаещи регистрацията и сервизното обслужване на ЕКАПФ и свеждаща до минимум времето за обслужване на клиентите.

Фирмата осигурява компетентна консултация на своите клиенти включително и по телефона, като специалистите винаги са запознати с промените в действащото законодателство.

Гаранционно и абонаментно обслужване – Абонаментните договори включват компоненти като : труд на техника, посещение при клиента и други тясно свързани със специфичните нужди и изисквания. Освен едногодишна гаранция клиентите получават и стандартен едногодишен договор за техническо обслужване и ремонт на фискални устройства. Персоналът на всеки клиент преминава курс на обучение за работа със закупената техника.

ДЖИЕС ГРУП ЕООД е дилър и оторизиран сервиз на най-големите български производители на касови апарати,принтери,електронни везни и софтуерни програми като :
TRINITI SOFT,MISTRAL,POSIFLEX, DAISY TECHNOLOGY, ELICOM, BIMCO, VEDICOM, ЕЛЕКТРОНИКА
 и др.

Специалистите на фирмата притежават богат опит в областта на продажбите и сервиза на фискални устройства. Към момента фирмата има добри позиции на пазара на касови апарати на територията на гр. София и областта. Клиенти на фирмата са, както големи корпоративни организации, така и малки фирми и физически лица.