Начало За нас Партньори Клиенти Услуги Контакти
Продукти
Фискални Устройства
Изработка на печати
Баркод скенери
Компютри
Консумативи
Партньори

Услуги

Фискални устройства
Компютри
Системи за търговски обекти
Мрежи
Окабеляване

“ Джиес Груп “ ЕООД е оторизиран от ДАМНТН сервиз на фискални устройства.Фирмата извършва всички регламентирани дейности според действащото законодателство за дейността –Наредба Н-18 на МФ от 13.12.2006г.,вкл. изм. и доп.
  Разполагаме с отлично оборудвана сервизна база за диагностика и ремонт на различни по сложност повреди,както и богат набор от резервни части и възли за различните модели касови апарати,предлагани на българския пазар.Сервизните ни техници притежават необходимите умения и опит,така че да осигурят качествено и бързо обслужване на клиентите ,като при необходимост предлагаме и посещение на мястото на обекта. 
  Фирмата осигурява и компетентна консултация,включително и по телефона,като нашите специалисти са винаги запознати с промените в действащото законодателство. По желание на клиентите ни осигуряваме и регистрация на фискалните устройства в дирекциите на НАП.

                      Услуги,извършвани от “Джиес Груп” ЕООД:

1.    Въвеждане в експлоатация на фискални устройства
2.    Промяна на адрес и/или име на обект
3.    Смяна на адрес или име на фирма
4.    Смяна на собственост на фискално устройство
5.    Заверка в данъчна служба 
6.    Диагностика и ремонт 
7.    Програмирнае на оператори,стокови групи,артикули,бар-кодове и системни параметри на фискални устройства
8.    Зареждане на лого
9.    Програмиране на дата и час 
10.  Обучение
11.  Зареждане с консумативи
13.  Смяна на батерии

                         Услуги,извършвани от “Джиес Груп” ЕООД:


1.    Отстраняване  на софтуерни и хардуерни проблеми

2.    Абонаментна поддръжка и сервиз

3.    Изграждане и поддръжка на локални мрежи

4.    Инсталиране на драйвери и компоненти

5.    Инсталиране и преинсталиране на операционни системи

6.    Инсталиране и преинсталиране на програми

Искате да имате интернет до всеки компютър в офиса или дома?

Единственото необходимо е да сте свързани към локален интернет доставчик или БТК. Ние предлагаме изграждане на безжична или кабелна връзка до вашите компютри и периферни устройства. Можете да се доверите на опита, придобит от нашите сертифицирани специалисти относно изборът на техника, необходима за изграждане на вашата мрежа. Те ще Ви консултират кой продукт ще е най-подходящ за Вас. Работим с утвърдени марки и производители, като Linksys, Cisco Systems, Gigabyte, Roline и др.

   Структурната Кабелна Система (СКС) е гръбнака на всяка една бизнес сграда, хотел, учреждение или офис. Използването на единна кабелна система за пренос на данни, глас и видеосигнали е за предпочитане при изграждането на СКС. За целта се използват стандартни компоненти и материали – универсалните розетки на работните места, които позволяват свързване на различни видове оборудване към тях, което оправдава инвестициите, в резултат на продължителното използване и експлоатация на мрежата.
   Осигурява се гъвкавост и възможност за лесни изменения и допълнения на всички съществуващи мрежи. Създаването на универсална кабелна система улеснява начина, по който се извършва наблюдение, контрол и управление на всички подсистеми на СКС, като заедно с това осигурява висока надеждност при функциониране им. Веднъж изградени, кабелните системи стават независими от измененията в технологиите и използваното оборудване. Благодарение на използването на единна кабела система, управлението на мрежата се извършва от минимален обслужващ персонал.
   В СКС се включват всички слаботокови ситеми, а именно:
      » Телефония
      » Видеонаблюдение
      » Компютърни мрежи
      » Контрол на достъпа
      » Пожароизвестяване
      » Телевизия
      » СОТ
      » Всички други слаботокови кабелни и безжични системи

 “ Джиес Груп “  ЕООД предлага на своите клиенти качествени и надеждни комуникационни решения като те минават през всички фази на изграждането на една СКС:

     -   консултации и изготвяне на проект за структурно окабеляване;
     -  изграждане на LAN мрежи, за офиси,учреждения или малки мрежи,хардуерни и софтуерни решения, инсталация на рутер,  конфигурация на компютърни,периферни и мрежови системи,изграждане на система за видео наблюдение
   
     -  изграждане на вътрешна телефонна инсталация, съобразена с Вашите изисквания;
     -  доставка и монтаж на кабелни канали и аксесоари за тях    
     -  софтуерна и хардуерна поддръжка на локални мрежи