Начало За нас Партньори Клиенти Услуги Контакти
Продукти
Фискални Устройства
Изработка на печати
Компютри
Консумативи
Партньори
Баркод скенери
Подредба:
SYMBOL LS 9208
Мулти равнинен скенер,създаден за бърза и надеждна работа. Отличава се с малък размер и висока производителност,резултат на 100-равнинното сканиране. Притежава удобна за монтиране поставка, като може да се използва и като ръчен скенер.
SYMBOL LS 7708
Мулти равнинен скенер за високонатоварени обекти с изградена инфраструктура на работните места. Не се налага вграждане в плот и се предотвратява драскането на защитното стъкло. Изключително висока производителност,бързина и прецизност.
SYMBOL LS 2208
Ръчният лазерен баркод скенер Motorola LS2208 е замислен като среден клас такъв. С лесната си инсталация и интуитивен дизайн, баркод скенерът Symbol LS2208 изисква минимално или никакво обучение и предлага максимален комфорт при работа.
SYMBOL DS 6608
Дигитален скенер, работещ на принципа на фотокамера, при който се "заснема" изображение съдържащо баркод. Подходящ е за четене на повредени кодове или кодове с лошо качество на печат, както и за двуизмерни 2D баркодове.
Обадете се за цена
SO 800-CCD
Контактен CCD баркод четец. Евтино решение за сканиране на баркодове, които са чисти и неповредени и до които има директен достъп (сканирането се осъществява от разстояние не по-голямо от 2см). Гъвкави настройки на скенера, удобен и опростен дизайн.
Обадете се за цена
Argox AS-8312
Бърз (до 450 сканирания в секунда), високопрецизнен CCD баркод скенер със максимално увеличено разстояние на сканиране. Програмируеми режими за работа на стойка.Относително ниска цена и производителност, сравнима с лазерен скенер.
Обадете се за цена
Argox AS-8080
Баркод скенер с висока прецизност и увеличено разстояние на сканиране. Програмируеми режими за работа на стойка (тригерен режим на постоянно сканиране или автоматично разпознаване) или ръчен (сканиране след натискане на бутон).