Начало За нас Партньори Клиенти Услуги Контакти
Продукти
Фискални Устройства
Изработка на печати
Компютри
Консумативи
Партньори
Ръчни
Подредба:
Argox AS-8080
Баркод скенер с висока прецизност и увеличено разстояние на сканиране. Програмируеми режими за работа на стойка (тригерен режим на постоянно сканиране или автоматично разпознаване) или ръчен (сканиране след натискане на бутон).
SYMBOL LS 2208
Ръчният лазерен баркод скенер Motorola LS2208 е замислен като среден клас такъв. С лесната си инсталация и интуитивен дизайн, баркод скенерът Symbol LS2208 изисква минимално или никакво обучение и предлага максимален комфорт при работа.
Argox AS-8312
Бърз (до 450 сканирания в секунда), високопрецизнен CCD баркод скенер със максимално увеличено разстояние на сканиране. Програмируеми режими за работа на стойка.Относително ниска цена и производителност, сравнима с лазерен скенер.
Обадете се за цена
SYMBOL DS 6608
Дигитален скенер, работещ на принципа на фотокамера, при който се "заснема" изображение съдържащо баркод. Подходящ е за четене на повредени кодове или кодове с лошо качество на печат, както и за двуизмерни 2D баркодове.
Обадете се за цена
SO 800-CCD
Контактен CCD баркод четец. Евтино решение за сканиране на баркодове, които са чисти и неповредени и до които има директен достъп (сканирането се осъществява от разстояние не по-голямо от 2см). Гъвкави настройки на скенера, удобен и опростен дизайн.
Обадете се за цена